Fulham je otpao, ali Realov defanzivac će imati novu ekipu čim se vrati iz SAD-a

Theo Hernandez ide na posudbu

Fulham je otpao, ali Realov defanzivac će imati novu ekipu čim se vrati iz SAD-a

Iako su se prije određenog vremena pojavile špekulacije da će Fulham, koji se sprema za povratničku sezonu Premier lige, pokušati angažovati pojačanje u liku fudbalera Reala Thea Hernandeza, od toga neće biti ništa.

Ipak, mladi bek Real Madrida, po svemu sudeći, neće novu sezonu dočekati na Santiago Bernabeu.

Za 20-godišnjeg Hernandeza, koji je prošlog ljeta stigao u Real iz Atletico Madrida za 24 miliona eura, još uvijek nema mjesta u ekipi Kraljeva, ali će on minutažu potražiti u Real Sociedadu.

Naime, Real Madrid je, prema pisanju Marce, odlučio mladog Thea Hernandeza poslati na jednogodišnju posudbu u Real Seociedad, a ista bi trebala biti ozvaničena po povratku ovog fudbalera iz SAD-a, gdje se sa ostatkom ekipe Kraljeva nalazi na pripremnoj turneji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi