Gabi i Torres i sljedeće sezone u Atletico Madridu
EPA

Neće mijenjati sredinu

Gabi i Torres i sljedeće sezone u Atletico Madridu

Španski mediji objavili su da će Gabi Fernandez i Fernando Torres i sljedeće sezone nastupati za Atletico.

Gabi, koji je ujedno kapiten Atletico Madrida, svojim nastupima je 'natjerao' čelnike kluba da razmisle o produženju saradnje i nakon pregovora odlučeno je da će na Vicente Calderonu ostati još najmanje jednu sezonu.

U španskom sportskom listu AS navodi se da će Gabi uskoro staviti paraf na novi ugovor, a u Atletico Madridu će također ostati i ljubimac navijača Fernando Torres čiji će ugovor biti otkupljen od strane Milana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iskusni dvojac je ujedno i započeo karijeru u Atletico Madridu i povratnici su na Vicente Calderon. Gabi je prethodno bio član Getafea i Zaragoze, dok je Torres došao poslije karijere u Liverpoolu, Chelseaju i Milanu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi