"Najteži trenutak u karijeri mi je crveni protiv Barce"

Torres priznao

"Najteži trenutak u karijeri mi je crveni protiv Barce"

Španski napadača Fernando Torres nikako ne uspjeva prežaliti crveni karton protiv Barcelone.

Torres je postigao vodeći gol na Camp Nou u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali je ubrzo nakon toga dobio dva žuta kartona te je ostavio saigrače na cjedilu.

"Siguran sam da bi ih dobili da smo ostali 11 na 11. Drugi prekršaj sigurno nije bio za žuti karton. Kada me sudac isključio osjećao sam se tako bespomoćno i frustrirano", rekao je Torres i dodao:

"Ti trenuci nakon crvenog kartona bili su mi najteži u karijeri. Htio sam samo biti sam negdje. Trebalo mi je nekoliko dana da prebolim i pokušam zaboraviti što se dogodilo".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je revanš meč četvrtfinala između Atletico Madrida i Barcelone na rasporedu sutra od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi