Gabi: Magičan potez Benzeme uzeo nam je snove
Foto: EPA

Vezni igrač Atletica nakon ispadanja iz Lige prvaka

Gabi: Magičan potez Benzeme uzeo nam je snove

D. Rakanović

Atletico je večeras porazio Real Madrid sa 2:1 u revanšu polufinala Lige prvaka, ali je Real prošao u finale jer je u prvoj utakmici na Santiago Bernabeu slavio sa 3:0.

Veznjak Atletica Gabi nakon utakmice je izjavio da nikada nisu odustajali i da su vjerovali u potpuni preokret protiv kraljevskog kluba.

"To je zadnje što smo mogli napraviti za navijače. Prvo poluvrijeme je bilo nevjerovatno, ali magični potez Benzeme uzeo nam je snove. Ali nismo odustali", rekao je Gabi i dodao: 

"Nikad nismo prestajali vjerovati, znamo kako igrati s Realom i Barcelonom. Pokazali smo da se može ako se vjeruje. Hvala navijačima na sjajnoj podršci. Oni su večeras demonstrirali da su najbolji na svijetu", rekao je Gabi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi