Gabi se raduje trofeju Evropa lige, ali svi se sjećaju kako je nazvao to takmičenje

Neke izjave se ne zaboravljaju

Gabi se raduje trofeju Evropa lige, ali svi se sjećaju kako je nazvao to takmičenje

Kapiten Atletico Madrida Gabi sinoć je postigao jedan od tri pogotka za svoj tim u finalu Evropa lige protiv Marseillea i pomogao da Jorgandžije osvoje novu titulu u ovom takmičenju.

Gabi je bio strijelac trećeg pogotka, a nakon susreta je kao kapiten podigao trofej Evropa lige - takmičenja kojeg je prije nekoliko mjeseci nazvao sran*em.

Poslije remija sa Qarabagom u četvrtom kolu grupne faze Lige prvaka prošle jeseni Gabi je bio veoma razočaran, a razlog je taj što je već tada znao da će na proljeće igrati Evropa ligu. Tada je i rekao za ovo takmičenje da je hrpa sran*a.

"Trenutno bih rekao da je Evropa liga hrpa sranja, iako mi je dala mnogo u karijeri. Ono što me trenutno boli je da više ništa nije u našim rukama. Moramo pobijediti Romu i nadati se da Qarabag može nešto protiv Chelseaja. U ovom trenutku nemamo šansu za osminu finala. Moramo nastaviti raditi naporno i naučiti iz ove greške", rekao je tada Gabi.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bez obzira što za Evropa ligu misli da je sran*e, Gabi se itekako obradovao trofeju u ovom takmičenju i bio je veoma sretan nakon što je kao kapiten podigao trofej. Ipak, jasno je da mu je drago što i naredne sezone neće igrati ovo takmičenje, već Ligu prvaka.

Top Komentari

zaboti janos
Gabi je najpokvarenii fudbaler ,ofarban svim bojama.Uvjek intervenise kod sudije,stas to mu je u karakteru.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi