Gabigol bi uskoro mogao napustiti Inter

Poznata nova sredina

Gabigol bi uskoro mogao napustiti Inter

E. Ganibegović

Sporting Lisabon želi da svoje redove pojača iz Intera, bacili su oko na brazilskog napadača Gabigola.

Italijanski mediji prenose kako je Sporting spreman da dovede igrača milanskog Intera.

Portugalski tim želi da Gabigola dovede na jednogodišnju posudbu, dok i sam napadač želi da se ovaj transfer ostvari, kako bi mogao redovnije igrati.

Navodno, Sporting želi da Nerazzuri tokom cijene sezone pokriju cijelu platu Gabigola, što bi iznosilo 2,5 miliona eura.

Sportitalia prenosi kako je Inter spreman pokriti samo pola plate brazilskog napadača. 

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Naime do konačnog dogovora još nije došlo, pa se daljnji razgovori očekuju tokom sljedećih nekoliko dana, gdje će sudbina igrača biti poznata.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi