Gabigol se vraća u velikom stilu
Dok je nosio dres Intera Barbosa je nastupio u svega 10 utakmica i postigao je samo jedan gol. Razočaravajući učinak za čovjeka koji je plaćen 30 miliona eura (Foto: EPA)

Barbosa je na posudbi u Santosu

Gabigol se vraća u velikom stilu

Midhat Šljivak

Brazilski napadač Gabriel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, mogao bi ostvariti još jedan veliki transfer.

Ovaj 22-godišnji fudbaler koji je stigao kao veliko pojačanje iz Santosa u Inter 2016. godine, vratio se u život posudbom u svom matičnom timu.

Ugovorna posudba u Santosu mu ističe 31. decembra, ali umjesto povratka u Inter Gabigol bi mogao pojačati redove madridskog Atletica.

Globoesporte tvrdi kako su Jorgandžije veoma zainteresovane za dovođenje ovog fudbalera i pokušaće da ga dovedu u svoje redove, kako bi pojačali napadačkii dio kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gabigol je u Santosu uspio da dođe do daha nakon neuspješnih epizoda u Interu i Benfici, a ove sezone je postigao 15 golova u 29 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi