Barca je pokušala, sada je red na PSG-u: Parižani spremili 150 miliona za pojačanje!
(Foto: EPA) Antoine Griezmann je rođen u francuskom Maconu i prve fudbalske korake je napravio u tamošnjem niželigašu. Ipak, profesionalnu karijeru je počeo u Španiji, u Real Sociedadu.

Griezmann seli na Park prinčeva?

Barca je pokušala, sada je red na PSG-u: Parižani spremili 150 miliona za pojačanje!

Barcelona je proteklog ljeta navodno bila jako blizu realizacije velikog transfera. Ipak, od svega na kraju nije bilo ništa pošto je Antoine Griezmann odlučio ostati u Altetico Madridu.

Sada će sjajnog napadača Atletica i prvaka svijeta sa Francuskom pokušati dovesti moćni PSG.

Kako prenosi španski OK Diario Parižani su spremni za Griezmannove usluge izdvojiti čak 150 miliona eura, a njegov potencijalni dolazak na Park prinčeva bi napravio pravu gužvu u napadu PSG-a, pa bi on možda značio i da se "Sveci" spremaju prodati neku od svojih zvijezda. Podsjetimo, već neko vrijeme se špekuliše o nezadovoljstvu Neymara, ali i mogućem transferu Edinsona Cavanija.

Treba dodati i da će navijači PSG-a imati svoje mišljenje o ovim špekulacijama s obzirom da je Griezmann pred prošlogodišnje finale Lige Evrope isticao da je za njega najveći klubu u Francuskoj Marseille, veliki rival PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti