Ogledalo sezone: Igrač Arsenala ostao bez zuba, tražio ga u Luizovoj kosi i na terenu

Topnici bez Evrope

Ogledalo sezone: Igrač Arsenala ostao bez zuba, tražio ga u Luizovoj kosi i na terenu

Admin Čaušević

Još jedna sezona za zaborav je iza navijača Arsenala koji će opet Ligu prvaka gledati ispred tv ekrana. 

Epitet velikana proteklih godina polako blijedi i Arsenal uopšte više nije konkuretan u Engleskoj. Sezona je okončana na 8. mjestu sa -25 u odnosu na šampiona Manchester City.

Istina je da su Topnici sezonu završili sa pet pobjeda u nizu, ali kasno buđenje nije donijelo ništa dobro jer se na kraju ostalo bez plasmana na euroscenu.

Arsenalova sezona bi se mogla ogledati u sceni na kraju utakmice protiv Brightona kada je defanzivac Gabriel ostao bez zuba.

Prilikom oproštajnog pozdrava sa Davidom Luizom koji napušta londonski klub, Gabriel je izgubio zub i bio je primoran da ga traži.

Kad je shvatio šta se desilo 23-godišnjak je prvo pitao Luiza je li možda u njegovoj kosi, a zatim je to radio i nekoliko minuta na terenu s klupskim osobljem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treneru Arteti je to sve bilo jako smiješno, što se ne može i reći za Gabriela koji je od stida stavio kapu na glavu uz nadu da će pronaći ono što želi.

Inače, Arsenal je nakon 25 godina ostao bez izlaska u UEFA-ina takmičenja i to zbog kasnog preokreta Tottenhama protiv Leicester Cityja s 2:4.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Eno ga kod @_ZIJAGA_ hoce da proda na olx-u hehe
2 0
opasni_medo
@_ZIJAGA_ Oooo Zmiuga loma, đe si ti? Nije te bilo nekoliko dana, imao si problem sa registracijom 136. profila? Arsenalu titula luzera u EPL, tebi titula ban godine na sportsport.ba. Nenayebiv si, već imaš šest titula u nizu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi