Gabriel Jesus pozirao u dresu Arsenala, zna se i koji broj će nositi na leđima

Brazilac napustio Manchester City

Gabriel Jesus pozirao u dresu Arsenala, zna se i koji broj će nositi na leđima

E. Čaušević

Brazilski napadča Gabriel Jesus karijeru će nastaviti u Arsenalu.

Manchester City i Arsenal dogovorili su transfer brazilskog napadača koji je već prošao ljekarske preglede u Londonu.

Gabriel Jesus je doputovao prije dva dana u London i uspio je proći ljekarske preglede, a jutros je na Emiratesu pozirao u dresu Arsenala.

Jedan od uposlenika kluba je to uspio da snimi i objavi na društvenim mrežama čime je postalo jasno da će Gabriel Jesus sigurno nastaviti karijeru u londonskom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, na videu se jasno vidi da će Brazilac u novom klubu također nositi broj devet. Taj broj prethodnih sezona nosio je Alexandre Lacazette koji je napustio Arsenal nakon što mu je istekao ugovor na kraju sezone.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Već sam pomislio da se nešto izjalovilo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi