U Arsenalu godinama nije bilo takve euforije: Brazilac stigao u London!

Danas će odraditi ljekarske preglede

U Arsenalu godinama nije bilo takve euforije: Brazilac stigao u London!

E. Čaušević

Brazilski napadač Gabriel Jesus će najvjerovatnije napustiti Manchester City ovog ljeta.

Brazilac ne želi biti rezerva u ekipi Pepa Guardiole nakon što je klub prije nekoliko sedmica ozvaničio dolazak Erlinga Haalanda, te je postalo jasno da Jesus neće imati baž minutažu koju očekuje.

Gabriel Jesus je svom agentu odmah poručio da mu traži novi klub i jasno je da to neće biti problem. Nekoliko engleskih klubova pokazalo je interes za njega, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Arsenalu.

Engleski mediji objavili su da je Jesus dogovorio sve s londonskim klubom, te da će u narednim danima i zvanično biti predstavljen kao novi fudbaler Topnika.

Fabrizio Romano objavio je jutros da će Jesus već danas odraditi ljekarske preglede u prostorijama londonskog kluba, te da je već doputovao u London kako bi kompletirao svoj transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gabriel Jesus će s Arsenalom potpisati ugovor do ljeta 2027. godine, a Manchester City će od njegove prodaje zaraditi oko 50 miliona eura.

Ovaj 25-godišnji Brazilac u prošloj sezoni u svim takmičenjima za Manchester City odigrao je 41 utakmicu, te je uspio postići 13 golova i dodati još 12 asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hrusta98
Gazija keru javi se !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi