Navijači Arsenala poludjeli zbog fotografije Gabriela Jesusa

Vraća se na teren

Navijači Arsenala poludjeli zbog fotografije Gabriela Jesusa

E. Oštraković

Početkom decembra, na utakmici Svjetskog prvenstva protiv Kameruna, Gabriel Jesus povrijedio je koljeno, a zbog te povrede je još uvijek van terena.

Smatralo se da je sezona za njega završena, ali je postojala mogućnost da zaigra u posljednjih nekoliko utakmica.

Ipak, oporavak Gabriela Jesusa teče fantastično te će on već u martu biti na terenu, što je fenomenalno iznenađenje za navijače ARsenala.

Jesus je objavio fotografiju na svom Instagram nalogu gdje se vidi da trenira vani, sa loptom, a uz to je objavio i tekst.

"Korak po korak", napisao je Jesus.

Jesus je stigao u Arsenal iz Manchester Cityja za 52 miliona eura, te je bio jedan od najboljih igrača u redovima Topnika prije povrede.

Jasno je da mnogo nedostaje svom timu, ali i bez njega je Arsenal prvi na tabeli, a njegov povratak će mnogo pomoći ekipi u borbi za titulu u Premiershipu.

Upisao je pet pogodaka i dodao šest asistencija, ali je zbog povrede propustio dobar dio sezone i utakmica u dresu Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U reprezentaciji Brazila Jesus je bio prva zamjena za Richarlisona, a upisao je 59 nastupa za reprezentaciju te dodao 19 pogodaka uz 13 asistencija.

Arsenal svoju narednu utakmicu igra već sutra, a protivnik je Everton. Jesus neće igrati na ovoj utakmici, ali u martu se očekuje njegov povratak na teren.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi