Vinicius je zabio gol, nekoliko trenutaka kasnije Paulista mu je pokušao "slomiti noge"

Krvnički start Portugalca

Vinicius je zabio gol, nekoliko trenutaka kasnije Paulista mu je pokušao "slomiti noge"

E. Škorić

Stoper Valencije Gabriel Paulista dobio je direktan crveni karton zbog divljeg udarca brazilskog krilnog igrača Real Madrida Viniciusa Juniora.

Real Madrid je pobijedio Valenciju sa 2:0 i tako se primakao lideru Barcleoni na pet bodova, dok je kriza Šišmiša produžena i samo su bod iznad opasne zone.

Real je bio mnogo bolji na terenu, ali nije uspio u prvom dijelu da realizuje svoje šanse, izuzev jedne kada je Rudiger pogodio, ali je Benzema napravio faul u napadu i VAR reakcijom gol je poništen.

U drugom dijelu Asensio postiže spektakularan gol za 1:0. To je bilo u 52. minuti, dvije minute prije nego će Vinicius postići gol za konačnih 2:0.

Nedugo nakon što je postigao gol, Vinicius je doživio stravičan napad od strane Gabriela Bauliste.

Činilo se da je Paulista iskazao svu nemoć i bijes nakon primljenog gola, a sa ovakvim ponašanjem očekuje ga nekoliko utakmica suspenzije.

Srećom, Vinicius nije povrijeđen. Uspio je da ustane odmah i da burno reaguje, te da odgurne u prsa svog krvnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/eurofootcom/status/1621264281651011584[/twitter]

Real će sada za vikend odmjeriti snage s Mallorcom i više nema pravo na kiks. Pod pritisko je, ali ako je neko naučio tako da živi, onda je to klub iz španske prijestolnice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

RZ88
Gdje je Vini protiv Barcelone? Svaku utakmicu ga Araujo stavi u dzep. Real prosjek ove sezone Barca se sprda sa njima.
2 7
Ni dohvatio ga nije,žuti za simuliranje
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi