Gaćinović: Izgubili jesmo, ali nije smak svijeta
Foto: EPA

Reprezentativac Srbije

Gaćinović: Izgubili jesmo, ali nije smak svijeta

Za Srbiju je u jučerašnjoj utakmici protiv Austrije od prve minute zaigrao Trebinjac Mijat Gaćinović. 

Orlovi nisu uspjeli iz Beča da polete za Rusiju. U pretposljednjem, devetom, kolu kvalifikacija poraženi su od Austrije rezultatom 3:2, pa će kartu za plasman na Svjetsko prvenstvo tražiti protiv Gruzije na domaćem terenu. 

Nakon utakmice Gaćinović je novinarima u Austriji kazao da je cijela ekipa odigrala loše. 

"Stvarno je bilo loše, mogu da krenem od sebe, ali smo i kao ekipa djelovali loše. Nije sve izgubljeno, nije smak svijeta kao što se kod nas gleda kad se izgubi, kao da je neko umro. Idemo dalje, okrećemo se narednoj utakmici sa Gruzijom. Nadam se da ćemo prikazati bolju igru, pobijediti i plasirati se na Svjetsko prvenstvo", kazao je fudbaler Eintrachta. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica između Srbije i Gruzije se igra u ponedjeljak od 20.45 sati u Beogradu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi