Gađao nebo, pa izazvao haos: Katastrofalan debi Higuaina u MLS-u

Argentinac se nije proslavio

Gađao nebo, pa izazvao haos: Katastrofalan debi Higuaina u MLS-u

A. Čaušević

Nakon godina igranja u Evropi, Gonzalo Higuain je napustio Stari kontinent i odlučio da karijeru nastavi u MLS-u.

Higuain je nedavno potpisao za Inter Miami, a njegov prvi nastup za ekipu s Floride je bio užasan i htjet će da ga zaboravi što prije.

Inter Miami je teško stradao na gostovanju kod Philadelphia Uniona. Domać su slavili 3:0, međutim sve je moglo biti drugačije da je iskoristio penal.

Ipak, Pipita je katastrofalno izveo kazneni udarac. Umjesto u mrežu kao da je gađao u nebo jer je lopta otišla visoko preko gola.

Higuainov promašaj su počeli slaviti i domaći igrači koji su se Argentincu unijeli u lice nakon čega je došlo do naguravanja na terenu.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Nikad nije bio dobar u penalima, ovaj trener miamia glup.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi