Gagro novi trener GOŠK-a

Dolazi iz Zrinjskog

Gagro novi trener GOŠK-a · Zvanično

Nenad Gagro je od danas i zvanično novi trener GOŠK-a. 

Radi se o stručnjaku koji je u sezoni iza nas sa juniorima Zrinjskog osvojio titulu prvaka BiH.

Čelnici GOŠK-a i Zrinjskog večeras su u Mostaru dogovorili detalje saradnje i Gagro će se uskoro pojaviti na prozivci u svom novom timu kada će se definisati i igrački kadar za novu sezonu.

Podsjetimo, GOŠK je ispao iz Premijer lige BiH i naredne sezone će se takmičiti u Prvoj ligi Federacije ali svakako s ambicijama da se što prije vrati u elitu.

Top Komentari

Mirko
Kakve ovo ima veze sa nogometom ili ako već pišeš Mostarac sto ne pišeš o ubijenim ženama ,starcima i djeci u Grabovici ,logoru u četvrtoj osnovnoj školi u Mostaru ,logoru u muzeju u Jablanici ili o 8 ubijene hrvatske djece na igralištu u Vitezu ,logoru na stadionu u Bugojnu i 18 odvedenih i tko zna gdje zakopanih ljudi.Ili oni su manje vrijedni jer su Hrvati .
0 5
mostarac
GAGRIN BURZER JE KAO VOJNIK HVO ODVODIO BOSNJAKE U LOGORE I BIO JE JEDAN OD SVJEDOKA NA SUDJENJU MILI PULJICU DA BI UBRZO NAKON TOGA IZVRSIO SAMOUBISTVO VEOMA CUDNO...OVO ISPOD JE SVJEDOCENJE JEDNOG OD LOGORASA... Odgovori i Citiraj Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice Poznajem zrtve bracu ,radi zasticenog svjedoka ne zelim reci prezime iako se lako mogu pronaci u arhivi Zna se ko ih je odveo i pretpostavlja se ko ih je ubio Ja sam bio na masinskom fakultetu zarobljen i odveden dalje na heliodrom,dijelilo me je samo nekoliko minuta do njihove sudbine Nakon iskaza supruge jednoga od brace ,koja je navela Antu Zovku i Predraga Gagru Pegija kao ljude koji su odveli supruga i djevera Ja poznajem licno Pegija,bili smo drugovi iz djetinstva s Balinovca ,Braca koja su ubijena stanovali su na Balinovcu u vrijeme kada smo mi bili djeca,znali smo ih dobro Danas citam nekoliko dana poslije iskaza ubio se Pegi,mozda proradila savijest ili sta,Bljesak pokusaje sakriti to i govori da je umro na prirodan nacin,sigurno radi Puljica i kompanije,jer bi ovim cinom samoubistva Pegi priznao svoju umijesanost u necasne rabote ovih drugih Sta reci o Pegiju,nije bio kriminalac,bio je nacionalista zeljan dokazivanja,nije mu trebalo ovo?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi