Pogledajte detalje sa susreta za koji Fukare tvrde da je prodat

Uzbudljivo je bilo u Gabeli, a vrijedna tri boda su osvojili domaći

Pogledajte detalje sa susreta za koji Fukare tvrde da je prodat

S. Mlaćo

Uzbudljivo je danas bilo na Tušnju. Navijači Slobode, tačnije njih stotinjak, okupili su se ispred stadiona te poručili da ne neće dopustiti gašenje kluba na 100. rođendan.

Između ostalog, Fukare su optužile bivše rukovodstvo i pojedine igrače, prije svih Pericu Ivetića i Aleksandra Ignjatovića, da su prodali utakmicu protiv GOŠK-a za iznos od 30.000 KM.

Radi se o susretu 26. kola Premijer lige u kojem je GOŠK savladao Slobodu 3:2. Gosti su prvi poveli, a domaći se uspjeli vratiti i preokrenuti rezultat.

U sjajnom meču to nije bio kraj uzbuđenjima, ali je GOŠK pred sami kraj došao do važne pobjede i ostao u tom trenutku u igri za opstanak.

Dan nakon meča oglasio se NK GOŠK, da bi svoje viđenje dao i Said Husejinović koji je kazao da su iz GOŠK-a prijetili njemu i saigračima, te istakli da živi neće izaći iza Gabele.

U video prilogu pogledajte pogotka sa meča za koji Fukare smatraju da su njihovi pojedini nogometaši i bivši čelnici kluba prodali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Picke prodane..dali tri za tri iz ranije sezone pustio ih gosk...jebem ih u usta
0 7
Jordan
Sad pricate da ste prodali.Znate da je klub u rasulu,dzaba moje fukare..druga liga
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi