Gagro postao vlasnik UEFA PRO licence

Trener juniora aktuelnog bh. prvaka

Gagro postao vlasnik UEFA PRO licence

S. Mlaćo

Trener juniora HŠK Zrinjski Nenad Gagro, jučer je odbranio svoj diplomski rad u Centru za edukaciju NS/FS BiH i dobio UEFA Pro licencu.

Nenad Gagro je uz pomoć bivšeg igrača HŠK Zrinjski Matea Sušića svoje stažiranje odradio u FC Sheriff Tiraspol, a nakon posljednje odbrane diplomskog rada dobio je UEFA Pro licencu. Gagro je sedam godina trener u nogometnoj školi HŠK Zrinjski Mostar, s juniorima HŠK Zrinjski ima osvojen Kup BiH i Premijer Ligu BiH za juniore, s kojima je nastupao i u UEFA Youth League.

"HŠK Zrinjski Mostar ovim putem čestita treneru Nenadu Gagri na UEFA Pro licenci, te mu želimo puno uspjeha i posla u daljnjoj trenerskoj karijeri", istakli su iz redova aktuelnog bh. prvaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi