Gagro: Presudilo je zajedništvo

Trener Zrinjskog

Gagro: Presudilo je zajedništvo

E. Škorić

Nenad Gagro uspješno je debitovao na klupi Zrinjskog, pošto je njegov tim s 4:0 deklasirao Tuzla City.

Samo odigravanje utakmice bilo je pod znakom pitanja zbog katastrofalnih uslova i jake kiše koja je padala u Mostaru, ali na kraju je odlučeno da se ipak igra. Plemići su bili bolji i uvjerljivo slavili.

"Zahvaljujem protivniku na fer i sportskoj igri. Mislim da je pobjeda zaslužena. Voljni momenat na ovako teškom terenu je došao do izražaja. Bolje smo se snašli na terenu u prvih 15 minuta, došli smo do rezultata i onda je bilo lakše igrati", rekao je Gagro.

Šta ste rekli igračima?

"Ništa posebno. Presudilo je zajedništvo. Zajedništvo uvijek izbaci dva-tri pojedinca".

Gagro je također dodao da nije još osobno razgovarao sa Ibanezom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobili smo prijeko potreban mir", zaključio je Gagro.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti