Galata nudi 8 miliona eura za Ibričića

Ponuda koja će se tečko odbiti

Galata nudi 8 miliona eura za Ibričića

Adnan Beganović

Sjajne igre u dresu Hajduka Senijada Ibričića najvjerovatnije će odvesti u neki veliki evropski klub, a za sada je najveće zanimanje za našeg reprezentativca pokazao turski Galatasaray koji je prema pisanji hrvatskih medija zatražio pregovore s Hajdukom.

Navodno je trener Galatasaraya Frank Rijkaard dao zeleno svjetlo upravi za početak pregovora sa čelnicima splitske momčadi, a spominje se da je turski klub za našeg reprezentativca spreman izdvojiti čak 8 miliona eura.

Iako je Ibričić prije nekoliko dana rekao da ne želi otići iz Hajduka, predsjednik "splitskog ponosa" Joško Svaguša mišljenja je da će Hajduk dobiti ponudu koju neće moći odbiti.

"Lijepo je što Ibričić želi ostati u Hajduku, on nam puno znači, što sam pokazao time što sam mu povisio ugovor. Ali, realno je očekivati da će, nastavi li s dobrim igrama, otići nakon Evropske lige, jer ćemo dobiti ponudu koju ne možemo odbiti", rekao je Svaguša za Večernji list.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti