Galata se javila, Hajrović interesantan Violama i Stokeu

Potvrdio sportski direktor Skakavaca

Galata se javila, Hajrović interesantan Violama i Stokeu

Interesovanje Galatasaraya za bh. reprezentativca Izeta Hajrovića koji nosi dres Grasshoppersa potvrdio je Dragan Rapić, sportski director ovog švicarskog kluba. 

"Istina je, Galatasaray je stupio u kontakt sa nama", kazao je Rapić za Blick.ch.

O visini obeštećenja sportski director Skakavaca nije želio mnogo govoriti, kazao je:

"Ne komentarišemo i ne pričam o ciframa".

Ipak, kako pišu švicarski mediji Grasshoppers bi za bh. reprezentativca mogao tražiti oko 4 miliona eura (5 miliona franaka). 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Blick.ch pored turskog giganta davodi da su za usluge bh. reprezentativca zainteresovani i Fiorentina, koja je Grasshoppers eliminisala ove sezone iz kvalifikacija za Europa ligu, te Stoke City, na čijem je golu Sušićeva "jedinica" Asmir Begović.

Obeštećenje za Hajrovića bi u ovome trenutku dobro došlo za Skakavce koji imaju namjere da angažuju Mladena Petrića, koji je raskinuo ugovor sa West Hamom i koji je sada slobodan igrač. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.