Galatasaray odredio igrače za meč protiv Sarajeva
Foto: EPA

Grosskreutz prva zvijezda

Galatasaray odredio igrače za meč protiv Sarajeva

Turski velikan Galatasaray putem svoje službene stranice objavio je spisak nogometaša koji će u večeranjim satima doputovati u bosanskohercegovačku prijestolnicu. 

Utakmica između Sarajeva i Galatasaraya bit će odigrana provodom proslave 70. godišnjice od osnivanja tima sa Koševa, a trener Hamza Hamzoglu neće moći računati na nekoliko važnih prvotimaca koji su primorani odsustvovati zbog reprezentativnih obaveza. 

Tako će Galatasaray u Sarajevo povesti 20 igrača, među kojima su najveće zvijezde Kevin Grosskreutz, Umut Bulut, Semih Kaya i Sabri Sarioglu.  

Spisak za utakmicu protiv Sarajeva: Eray Iscan, Cenk Gonen, Emre Tosun, Semih Kaya, Koray Günter, Sefa Özdemir, Yavuzhan Kelesoglu, Soner Gönül, Tarik Camdal, Sabri Sarioglu, Jem Paul Karacan, Kevin Grosskreutz, Volkan Issever, Olcan Adin, Bugra Yetgin, Batuhan Ergün - Umut Bulut, Sinan Gumus, Volkan Pala, Fatih Tasdelen. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Uoči utakmice Galatasaray je posljednji trening odradio u kompleksu Florya Metin Oktay u Istanbulu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.