Galaxy je gubio, ali se zatim Zlatanu počeo igrati fudbal

Gol i asistencija Ibre

Galaxy je gubio, ali se zatim Zlatanu počeo igrati fudbal

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović ponovo blista u dresu LA Galaxyja.

Tim iz Los Angelesa gostuje na drugom kraju SAD-a u New Yorku kod Red Bullsa, a nakon prvih 45 minuta Galaxy vodi sa 1:2.

Ključan čovjek za golove je ponovo bio Zlatan Ibrahimović. Domaći su imali prednost od 15. minute golom Tareka, ali se Zlatan pobrinuo za preokret.

Iskusni švedski napadač je prvo u 39. minuti uposlio Antunu koji pogađa za 1:1, da bi zatim sam Ibrahimović pogodio u 43. minuti za 1:2.

Neuništivi Zlatan.

Top Komentari

gumenakita
Tip igra bolje od ovih prenapuhanih napadaca i za manje pare,i onda kazu da je arogantan i bezobrazan,on bi i u evropi za bilo koju ekipu zabijao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi