"Ibrahimović mi se izvinjavao nakon utakmice, ali to neću da prihvatim jer je budala"

Varnice na meču u Los Angelesu

"Ibrahimović mi se izvinjavao nakon utakmice, ali to neću da prihvatim jer je budala"

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović sinoć je donio pobjedu LA Galaxyju protiv Real Salt Lakea.

LA Galaxy slavio je u ovom meču sa 2:1, a desetak minuta prije kraja utakmice pobjednički gol za domaći tim postigao je Ibrahimović. Nakon toga Zlatan je provocirao protivničkog igrača Neduma Onouhu kojem se unosio u lice.

Sudija je bio blizu i upozorio je Ibrahimovića, ali mnogima nije bilo jasno zašto je to iskusni napadač uradio. Onouhu je nakon meča otkrio da mu se Ibra izvinio, ali da ga to ne zanima i da neće prihvatiti njegovo izvinjenje.

"Nakon utakmice došao je da se izvini jer je od 60. minute počeo da mi govori kako će me izraditi, da će me povrijediti. On sebe naziva zaštitnim licem MLS-a, ali takve ličnosti se ne ponašaju ovako. Ne možeš tako razgovarati s nekim na terenu. Neću da prihvatim njegovo izvinjenje, to je budala", rekao je Onouha.

Nakon utakmice pred kamere je stao i Ibrahimović, ali švedski napadač nije htio da komentariše šta se dešavalo između njega i defanzivca protivničkog tima.

"Sve što se desi na terenu, ostaje na terenu. Volim da se osjećam živim, a dueli izvlače to iz mene. Ovakve situacije volim i kada sam ljut onda se dobro osjećam", kratko je prokomentarisao Ibrahimović.

Top Komentari

pipun
Garonja da moze bio bi rado ko Zlaja ali ...
0 2
Benjamingst
Ibra je uvjek bio takav....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti