Galaxy želi Ronaldinha

Brazilac ide Beckhamovim stopama

Galaxy želi Ronaldinha

Nakon Davida Beckhama još jedna velika zvijezda mogla bi obući dres LA Galaxyja, Naime, prema pisanju italijanskih medija uprava ovog kluba namjerava u svoje redove dovesti Ronaldinha.

30-godišnji Brazilac je u prve dvije sezone nakon dolaska iz Barcelone u dresu Milana pružao dosta slabije igre od očekivanih, ali je pred kraj prošle sezone konačno zaigrao prema očekivanjima. Ipak, ni to mu nije pomoglo da izbori status reprezentativca i put na SP u Južnu Afriku.

U Los Angelesu se nadaju kako će na Ronaldinhovu odluku o dolasku u Galaxy veliki utjecaj imati David Beckham koji je s njim proveo dvije sezone u Milanu kao posuđeni igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.