Krupa kontaktirala bivšeg reprezentativca BiH: Interes postoji, vidjet ćemo

Da li će doći do saradnje?

Krupa kontaktirala bivšeg reprezentativca BiH: Interes postoji, vidjet ćemo

Trenerska pozicija u FK Krupa ostala je upražnjena nakon što je poslije četiri i pol godine saradnje klub odlučio napustiti Slobodan Starčević.

Iz Krupe su se zahvalili Starčeviću na svemu što je uradio za klub u proteklom periodu i odmah su se dali u potragu za njegovim nasljednikom, a u ovom momentu u opticaju je nekoliko imena. 

Jedna od opcija je i bivši reprezentativac naše zemlje Branislav Krunić. Ovaj 39-godišnji strateg već neko vrijeme kao trener radi u prvoligašu iz Republike Srpske Željezničar Sport Teamu, a da je ostvario kontakt s rukovodstvom Krupe potvrdio je i u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

"Interes Krupe postoji, stupili smo u kontakt i tek trebamo razgovarati. Lijepo je što su se zainteresovali za mene, a da li će na kraju doći do saradnje ili ne, tek ćemo vidjeti", kazao nam je Krunić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moji svi planovi su dosad bili vezani sa Željezničar. Tu mi je dobro, imam dobru saradnju sa ljudima iz kluba i stvarno sam zadovoljan. Klub napreduje iz godine u godinu", riječi su Krunića.

Krunić je mlad stručnjak, no iza sebe ima rezultate vrijedne hvale. U igračkoj karijeri je nosio dresove brojnih klubova, između ostalog, Olimpije, Volyna, Tom Tomska, Moskve, Dinamo Bryanska, Borca...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi