Galin ne dolazi na Jaklić?

Napadač u potrazi za inostranim angažmanom

Galin ne dolazi na Jaklić?

Samir Mlaćo

Napadač Miloš Galin (27) dogovorio je saradnju sa NK Iskra, ali veliko je pitanje da li će i nositi dres federalnog prvoligaša iz Bugojna.

Naime, Galin se nalazi na probnom radu u jednom klubu, navodno iz Bahreina, te će ukoliko zadovolji i ostati u toj zemlji.

Ovaj 28-godišnji napadač sa velikim inostranim iskustvom upoznao je čelnike Iskre sa ovom odlukom i oni sada čekaju rasplet situacije.

Galin je proteklu polusezonu nosio dres Jedinstva, te u sedam utakmica upisao tri pogotka. Nosio je i dres Krajine, Rad Beograda, Drine Zvornik, Bratstva Gračanica, Slobode, grčke Kalamate, Beloulzdada, Nara, Udon, Slieme...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi