Galliani: Abate i Boateng neće napustiti klub

Dopredsjednik Milana o prelaznom roku

Galliani: Abate i Boateng neće napustiti klub

Dopredsjednik AC Milana, Adriano Galliani poručio je navijalima njegovog kluba kako Ignazio Abate i Kevin-Prince Boateng u januaru neće napustiti klub.

Obojica igrača su navodno prošle sedmice dobili ponude. Zenit je pokazao interes za Abatea, dok je Galatasaray želio u svoje redove dovesti Boatenga.

 

"Mogu reći da Boateng ne ide nigdje iako je bilo glasina o ponudi Galatasaraya. On ima samo 25 godina i neće napustiti klub. Boateng je sadašnjost i budućnost Milana. Ljudi iz Galatasaraya su bili ovdje da razgovaraju oko nekih drugih stvari. Niko nas nije pitao za Boatenga i ukoliko ponuda dođe, mi ćemo reći ne", rekao je Galliani te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Mislim da Abate i Antonini neće otići. Zenit je poslao ponudu za Abatea, ali mi smo je odbili. Cristian Zaccardo iz Parme? Zaccardo neće doći u Milan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.