Galliani: Berlusconi će zadržati Thiaga Silvu

Brazilac ipak ostaje na San siru

Galliani: Berlusconi će zadržati Thiaga Silvu

Potpredsjednik AC Milana, Adriano Galliani izjavio je kako je vlasnik kluba, Silvio Berlusconi odlučan da zadrži svog ponajboljeg igrača, Thiaga Silvu.  

Sjajni defanzivac je u zadnje vrijeme u centru pažnje zbog velikog interesovanja najboljih i najbogatijih evropskih klubova, među kojima su Chelsea, Barcelona, Manchester City te naravno Paris Saint-Germain koji se u zadnje vrijeme istakao kao najozbiljniji kupac.

 

U medijima se u zadnjih par dana dosta govori o odlasku ovog 27-godišnjaka iz Milana, a njegov transfer u PSG je prema nekim glasinama praktički gotova stvar.

 

Iz pariškog kluba je potvrđeno da se pregovara sa Rossonerima, ali je Galliani ipak izjavio da Silva ne ide nikuda.

 

"Berlusconi namjerava odbiti sve ponude PSG-a, za Thiaga Silvu", kazao je Galliani za Sky Italia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Ugovor sjajnog Brazilca sa Milanom ističe tek 2016. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti