Galliani: Ne podnosim takve, bolje bi mu bilo da šuti

Mnogo kritika na račun Zvonimira Bobana

Galliani: Ne podnosim takve, bolje bi mu bilo da šuti

Emir Dindić

Zvonimir Boban je dobio otkaz u Milanu, zbog toga što je u jednom intervju za tamošnje medije kritikovao direktora kluba Ivana Gazidisa. 

On je sadašnji Milan uporedio sa Sjevernom Korejom a njegovo ponašanje nakon odlaska iz kluba nije se svidjelo nekadašnjem direktoru italijanskog velikana Adrianu Gallianiju.

"Ne mogu podnijeti ljude koji odu iz kluba i onda u medijima pričaju kako se trebalo nešto uraditi. Ako radiš u klubu onda si tu svim srcem, a kada nisi tu bolje ti je da šutiš.", rekao je Galliani.

Podsjetimo, svađa između Gazidisa i Bobana nastala je kada je ovaj prvi odlučio angažovati Ralfa Rangnicka, a sve to bez konsultacija sa slavnim dvojcem Milana Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem.

Top Komentari

GigantMostarski
Kaze Galiani starohan koji je svojom "vizijom" drzanja starih igraca unistio Milan. Eh Galiani prvo skoci pa reci hop. Ti si mislio da ce Sedorf, Nesta, Maldini, Gatuzo i tko sve ne igrat do 45te na visokom nivou. Igrali jesu do 35tih,37dmih al bas kako si ti zamislio do 45 pa upropastio Milan jer nisi mislio na buducnost i pomladjivanje momcadi je nesto sto ti se nikad nece oprostit. Uz sve ovo ćelavac brani Amere koji vode klub i koji ce Milan nazalost dovest na samo dno. Izgleda da svak ko ima para brani onog tko ima, a nas koji nemamo, nas standardno nabadaju na k!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi