Navijači Milana ne mogu vjerovati na koji način je Zvonimir Boban saznao za otkaz

Baš bezobrazno s njihove strane

Navijači Milana ne mogu vjerovati na koji način je Zvonimir Boban saznao za otkaz

Endin Čaušević

Zvonimir Boban ostao je bez posla nakon što je javno kritikovao poteze čelnih ljudi Milana.

Boban je u intervjuu za La Gazzettu dello Sport kritikovao poteze izvršnog direktora Ivana Gazidisa kojeg je optužio da radi iza njegovih leđa, te da traži zamjenu za njega.

Legendarni hrvatski igrač bio je na funkciji sportskog direktora Rossonera, ali nakon javnih kritika klub je odlučio da mu se zahvali na saradnji. No, navijači Milana iznenađeni su načinom na koji je Boban dobio otkaz.

Gazzetta dello Sport jutros piše da su čelnici Milana bili toliko bezobrazni da su Bobanu uručili otkaz tako što su mu poslali pismo. Oni očito nisu željeli da se uopšte sastaju ili razgovaraju oči u oči, te su putem pisma Bobanu saopštili da više nije sportski direktor Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve podjele u Milanu su se dešavale nakon što je klub odlučio da dovede Ralfa Rangnicka koji će od naredne sezone voditi klub. Protiv toga su izričito bili Boban i Paolo Maldini kojima se klub zahvalio na saradnji.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barsa02
I treba takom ustasi dat otkaz
3 16
zvjezdan10
Nije to više onaj legendarni Milan koji je cijenio prave vrijednosti. Vlasništvo su pokupili neki Ameri i još za direktora postavili ovu ublehu Gazidisa koji bi se s materom za marku cjenkao.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi