Galliani: S Balotellijem je zadovoljan i Berlusconi
FOTO: EPA

Super Mario se vraća na veliku scenu

Galliani: S Balotellijem je zadovoljan i Berlusconi

Adnan Beganović

Vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, zadovoljan je ponašanjem karizmatičnog napadača Marija Balotellija, kao i njegovim igrama.

Mario Balotelli je sinoć u pobjedi Milana nad Udineseom pružio sjajnu partiju koju je krunisao i pogotkom iz slobodnog udarca. Čini se da se Super Mario polako vraća na veliku scenu, s čime su sasvim sigurno najzadovoljniji Berlusconi i generalni direktor kluba, Adriano Galliani.

"Predsjednik je zadovoljan s njim. Povratak Balotellija je bila moja ideja, ali ne bi mogla biti realizirana bez odobrenja Berlusconija", izjavio je Galliani.

"Kasnije, njegov dolazak je odobren i od strane Mihajlovića. Između njih vlada sjajna atmosfera, a Mihajlović je Mariju ponudio određene garancije, tako da se on odlučio za povratak u Milan", dodao je Galliani.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.