Mihajlović: Moramo nastaviti igrati našu igru
Foto:EPA

Ne traži izgovor u ozljedama

Mihajlović: Moramo nastaviti igrati našu igru

S. Bošković

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da povrede nisu nikakvo opravdanje i da njegov tim mora bolje iskorištavati prilike.

Rossoneri u četvrtom kolu igraju protiv Palerma i nadaju se da mogu vratiti formu nakon poraza od Intera sa 1:0.

"Menez je, bez sumnje, bio jedan od najboljih igrača prošle sezone, ali ne želim pričati o ozljedama da bih pronašao opravdanje", rekao je Mihajlović.

"Ozljede su dio fudbala i nadamo se da se može oporaviti, skupa sa Niangom i Bertolaccijem"

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Statistika nikad ne laže. Mi smo imali prilike da šutiramo prema golu, ali smo birali druge opcije. Moramo se poboljšati i bolje iskorištavati prilike koje stvaramo. Moramo nastaviti ovim putem i nastaviti da igramo našu igru."

Milan je u tri utakmice osvojio tri boda, sa jednom pobjedom i dva poraza.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.