Garcia kritikovao Lulića: Ovome nije mjesto u fudbalu!

Trener Rome ljut na bh. fudbalera

Garcia kritikovao Lulića: Ovome nije mjesto u fudbalu!

Roma je u okviru velikog rimskog derbija jučer savladala Lazio rezultatom 2:0, a golove su postigli Edin Džeko i Gervinho.

Osim Džeke, na terenu se našao još jedan bh. reprezentativac. Fudbaler Lazija je odigrao svih 90 minuta za svoj tim, a njegov nastup će najviše ostati upamćen po oštrom startu nad Salahom u 56. minuti.

Zanimljivo, naš fudbaler se provukao bez žutog kartona, ali trener Rome Rudi Garcija smatra da je Lulić zaslužio da bude kažnjen.

"Vidjeli ste šta se dogodilo, a ponovljeni snimak sve govori. Mislim da startovima poput ovog Lulićevog nije mjesto u fudbalu, pa ni u velikom derbiju", rekao je Garcia, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Je li Lulić zaslužio crveni karton? To prosudite sami, ali mislim da je trebao biti kažnjen. Naše je da zaštitimo svoje igrače, a bit će pravo čudo ako doktori potvrde da Salahova noga nije slomljena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.