Garcia: PSG je uložio 400 miliona eura, od čega su 222 u bolnici

Aludirao na Neymarovu povredu

Garcia: PSG je uložio 400 miliona eura, od čega su 222 u bolnici

Brazilski fudbaler Neymar, ujedno prva zvijezda PSG-a, zbog povrede će morati određeno vrijeme pauzirati.

Neymar je u meču protiv Marseillea odigranom na Parku prinčeva bio primoran u 55. minuti napustiti teren, a povreda koju je zadobio pokazala je da će najvjerovatnije morati odsustvovati narednih mjesec dana.

Nakon saznanja da će Neymar na pauzu, oglasio se i Rudi Garcia koji danas vodi Marseille.

"Ako nema Neymara, tu je Di Maria. Oni su tim koji je sastavljen kako bi osvojio Ligu prvaka. Ako se to ne desi, biće to veliki promašaj. Uložili su 400 miliona eura, uključujući 222 miliona koja su u bolnici", kazao je Garcia, aludirajući na Neymarovu povredu.

Ukoliko se prognoze ispostave kao tačne, odsustvo Neymara u uzvratnom meču osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida će biti veliki hendikep za Parižane.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi