Gareth Bale bi sada dao sve da je Cristiano Ronaldo još uvijek u Real Madridu

Jedini koji je bio na njegovoj strani

Gareth Bale bi sada dao sve da je Cristiano Ronaldo još uvijek u Real Madridu

E. Čaušević

Gareth Bale će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Real Madrid nakon što je Zinedine Zidane javno priznao da više ne računa na njega.

Da se Bale neće naigrati u Realu bilo je poznato kada se Zidane vratio u Real jer je u finišu sezone većinom sjedio na klupi, a leđa su mu čak okrenuli i navijači koji su ga zvižducima ispraćali s terena.

Međutim, na iznenađenje svih Bale još uvijek ne želi da napusti kraljevski klub i odbio je nekoliko ponuda. On jasno ide u kontru Zidaneu izjavama kako je sretan u Real Madridu, te da želi ostati u klubu, no jasno je da će se to teško desiti.

Španski mediji prisjetili su se skoro identične situacije iz 2015. godine. Tada je Zidane također bio za to da se Bale proda, ali je Velšanin odbijao tu opciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, tada je za saigrača imao Cristiano Ronalda koji je javno stao uz Balea i poručio da nije pametno da ga klub proda. U narednim sezonama Bale je dao nekoliko ključnih golova uključujući i onaj u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola 2018. godine.

Međutim, Ronaldo više nije u Realu i Bale jednostavno nema nikoga na svojoj strani od saigrača. Očito je da u Realu svi žele da on napusti klub, a ukoliko to ne uradi ovog ljeta bit će zaista ogromno iznenađenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi