Real Madrid za Neymara ponudio 90 miliona i veliku zvijezdu

Tvrdi Mundo Deportivo

Real Madrid za Neymara ponudio 90 miliona i veliku zvijezdu

A. Čaušević

Neymar Junior bi mogao postati prva zvijezda prijelaznog roka. Ne zbog povrataka u Barceloneu, već zbog mogućeg prelaska u Real Madrid. 

Neymar je nezadovoljan u PSG-u i ako se on pita više nikada ne bi zaigrao za pariški klub zbog čega njegov otac i menadžer traži idealno rješenje za svog sina.

Prošle sedmice je bio na pregovorima u Torinu gdje se razgovaralo o mogućem prelasku u Juventus, ali kako sada stvari stoje brazilski superstar je bliže povratku u Španiju.

Mundo Deportivo navodi da je Real Madrid za Neymara PSG-u ponudio 90 miliona eura i igrački karton Garetha Balea.

Perez i Al-Khelaifi već razgovarali o razmjeni

Prema pisanju inostranih medija PSG je obavio pregovore s Real Madridom oko moguće razmjene Neymara i Garetha Balea.

Neymar je odlučan da napusti PSG, dugo vremena se povezivao s povratkom u Barcelonu, a naredna destinacija bi mu ipak mogao biti Madrid.

Bale ima problema u Realu. Zinedine Zidane je javno rekao da jedva čeka odlazak Velšanina koji nosi veliki dio zasluga zašto su Kraljevi godinama dominirali Evropom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez se dugo vremena divi Neymaru i slanje Balea u suprotnom smjeru bi odgovaralo objema stranama jer sigurno ni Al-Khelafi u ekii ne želi imati nezadovoljnog igrača.

Za Balea je zainteresovan Tottenham, ali njegov bivši klub mu nije u stanju ponuditi istu platu kao u Real Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti