Navijačima Real Madrida je bolje da ne gledaju šta je Bale objavio na Instagramu

Sinoć ga izviždali, a on im se smijao

Navijačima Real Madrida je bolje da ne gledaju šta je Bale objavio na Instagramu

E. Čaušević

Gareth Bale je sinoć dobio žestoke zvižduke na Santiago Bernabeu kada je ušao u igru na meču protiv Getafea.

Real Madrid je pobijedio pred svojim navijačima sa 2:0 u ovom meču, a priliku u finišu utakmice dobio je i Bale koji je na teren ušao umjesto Karima Benzeme.

No, kada je ušao na teren dobio je žestoke zvižduke i uvrede od navijača kraljevskog kluba, a Velšanin se na sve to samo nasmijao što je dodatno izazvalo bijes pristalica Real Madrida.

"Svađa" Balea i navijača Reala traje već nekoliko godina iako je Velšanin imao svoje blistave momente u ovom klubu.

No, sve je počelo kada mu fudbal više nije bio prioritet i više pažnje je davao igranju golfa što je najviše izazvalo revolt kod navijača Reala. Iako ga na Bernabeu niko ne želi očito je da Baleu to previše ne smeta i dobro se s time nosi.

I pred jučerašnji meč on je objavio fotografije s golf terena i otkrio da poklanja set golf palica, a naravno većina komentara ispod objave je od strane navijača Real Madrida koji su i tu vrijeđali Balea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njima je zasmetalo što je Bale ponovo na dan utakmice više pažnje dao golfu nego fudbalu i mnogi su poručili da jedva čekaju da mu na ljeto istekne ugovor i da napusti kraljevski klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije