Poznata sudbina Garetha Balea

Ostaje vjeran Realu

Poznata sudbina Garetha Balea

E. Škorić

Velški reprezentativac Gareth Bale odlučio je definitivno karijeru nastaviti u Real Madridu.

Bale ima ugovor s Realom do ljeta 2022. godine i nema namjeru da godinu dana ranije napušta Madrid, pa i pored brojnih nagađanja o transferu ili čak njegovom okončanju igračke karijere.

Odbio je ponude iz Sjedinjenih Američkih Država, te će učiniti sve da se izbori za mjesto u sastavu Carla Ancelottija naredne sezone.

Bale nije baš imao sreće sa Zinedineom Zidaneom, koji ga je često držao na klupi ili čak na tribinama, zbog čega je odlučio prošlu sezonu provesti na posudbi u bivšem klubu Tottenhamu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

A upravo ga je Ancelotti 2013. godine doveo u Real Madrid i očekuje se da će pod njegovom palicom u Realu i naredne sezone Velšanin dobiti šansu.

Bale je za Real odigrao 251 utakmicu, postigao je 105 golova uz 68 asistencija i osvojio je 13 trofeja, uključujući i četiri naslova Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ma nista od njega ba. A valja i Hazarda trpit kako je kreno.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi