Spektakularan doček igrača Reala u Madridu, a zatim je na scenu izašao Gareth Bale
Foto - Screenshot

Velšanin odlazi iz kluba

Spektakularan doček igrača Reala u Madridu, a zatim je na scenu izašao Gareth Bale

Midhat Šljivak

Real večeras u Madridu slavi 14. naslov prvaka Evrope.

Kraljevi su fantastičnu sezonu zaokružili trofejom najboljeg tima Starog kontinenta pobjedom nad Liverpoolom od 1:0.

Večeras u Madridu je priređen veliki doček igračima. Ulice i stadion Santiago Bernabeu su ispunjeni i igrači su dobili velike ovacije.

Reakcija prema jednom međutim je izostala. To je naravno Gareth Bale. Publika ga nije dočekala ovacijama, ali nisu željeli ni da mu zvižde.

Tako su navijači Reala pokazali da im je ipak uspjeh tima ispred svega drugog pa nisu ni htjeli da Balea isprate iz kluba zvižducima, iako im je veoma mrzak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gareth Bale nakon devet godina napušta Real s kojim je osvojio apsolutno sve što je mogao, a nekada je bio i najskuplji fudbaler svijeta kada je plaćen 100 miliona eura Tottenhamu.

Podsjetimo, Real je pored trofeja Lige prvaka ove sezone osvojio i La Ligu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RuthlessDyni
Gospodin.
7 3
MKB10F16
Kihnuo Gareth. Kaze mu Marcelo: Obrisi Bale
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti