Gareth Bale spreman za Levante
Gareth Bale je ove sezone za Real odigrao devet utakmica, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije

Velšanin se oporavio

Gareth Bale spreman za Levante

Real Madrid će u susretu 9. kola La Lige ipak moći računati na Garetha Balea, jednog od svojih najboljih fudbalera čiji je nastup bio neizvjestan.

Bale je propustio posljednje dvije utakmice Velsa protiv Španije i Irske, a u međuvremenu se uspio oporaviti od povrede i konkurisat će za meč koji se igra u subotu od 13 sati na Bernabeu.

Ovo su napokon dobre vijesti za Julena Lopeteguija, koji u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa povrijeđenim igračima.

Ti problemi još uvijek nisu prošli s obzirom da protiv Levantea neće moći igrati Karim Benzema i Dani Carvajal, dok su Isco i Marcelo pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u La Ligi sa samo 14 od moguća 24 boda, a na posljednje četiri utakmice nije uspio postići niti jedan gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi