Gareth Bale stigao Ronalda!

Zabio 104 gola u dresu Reala

Gareth Bale stigao Ronalda!

Edmir Škorić

Gareth Bale je sinoć s dva gola spasio Real Madrid poraza u gostima kod Villarreala (2:2).

Iako je bio otpisan pred početak sezone, ispostavilo se da je sjajna stvar za Real ostanak Velšanina, koji igra sjajno na početku sezone, što se ne može reći za kompletan tim Kraljeva.

"Ako Bale sutra ode, bit će najbolje za sve", rekao je Zinedine Zidane krajem jula, no sada je vjerovatno promijenio takvo mišljenje.

Bale je nakon jučerašnja dva gola Villarrealu stigao do brojke od 104 gola u dresu Real Madrida, a to znači da se izjednačio s legendarnim Brazilcem Ronaldom, koji je postigao također 104 gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Baleu su za 104 gola bilo potrebno 234 utakmice, dok je Ronaldo zabio isti broj na 57 utakmica manje.

S obzirom da Bale nije klasični napadač, treba mu svakako odati priznanje i uskoro će sasvim sigurno preteći slavnog Ronalda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kolumbo
vidi ti naslova jebem te u ta usta skrbava napisi kojeg ronalda klosaru ,picko jedna hinjava ,treba ti otvaranje teksta jer si na normi kod Causevica,postali ste Glam-Blam od sportskog portala zahvaljujuci tebi i takvima ,kakva mu je zena i ko je koga opalio,Fuj stoko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi