Bale odigrao najgore poluvrijeme za Zmajeve, pa izjavom utješio navijače Velsa
Bale je sinoć odigrao vjerovatno najgorih 45 minuta otkad je u reprezentaciji.

Saopštio im lijepe vijesti

Bale odigrao najgore poluvrijeme za Zmajeve, pa izjavom utješio navijače Velsa

Eldar Ganibegović

Gareth Bale je sinoć protiv Engleske odigrao 45 minuta. Poluvrijeme za zaborav, vjerovatno i najgore za njega u reprezentaciji, no navijače Velsa je obradovao izjavom nakon utakmice.

Svjetsko prvenstvo u Kataru za Vels je završeno sa samo jednim bodom i na posljednjem mjestu grupe B.

Velšani su u sinoćnju utakmicu protiv Engleske ušli sa šansom da odu u osminu finala u nekim ludim kalkulacijama, no Gordi Albion je slavio s 0:3 i poslao ih kući.

# TIM UTA BOD GR
1. Engleska 3 7 9:2
2. SAD 3 5 2:1
3. Iran 3 3 4:7
4. Vels 3 1 1:6

Gareth Bale odigrao je prvo poluvrijeme za Vels nakon čega ga je zamijenio Brennan Johnson koji također nije napravio Bog zna šta.

Sinoć je Bale odigrao i najlošije poluvrijeme otkada je u reprezentaciji Velsa. Naime, imao je samo osam dodira s loptom, a pet puta je izgubio loptu.

Iako Velšani moraju kući i iako je Bale bio očajan, ipak je navijačima Zmajeva, koje je i doveo na Mundijal, dao obećanje koje će im podići raspoloženje.

"Nadam se da ću igrati i na EURO-u 2024. godine. Nastavit ću sve dok budem mogao i dokle budem htio", rekao je Bale pa govorio o nastupu Velsa u Kataru:

"Bilo je teško i nismo igrali baš dobro. Ali, svi smo veoma ponosni na ono što smo uradili da bismo došli ovdje, da uradimo nešto što je samo jedan velški tim uspio - da se kvalifikujemo."

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za Vels sada slijede kvalifikacije za EURO, a nalaze se u grupi D s Turskom, Hrvatskom, Armenijom i Latvijom.

Prve utakmice na rasporedu su u martu. Vels 25. marta gostuje Hrvatskoj, a tri dana kasnije ugostit će Latviju. 

Top Komentari

PauFox
? Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pо****** 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku ? Ja.cat/id379052
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi