Bale prilikom proslave "bocnuo" Real, ulje na vatru poslije utamice dodao Mourinho

Navijačima nije promaklo

Bale prilikom proslave "bocnuo" Real, ulje na vatru poslije utamice dodao Mourinho

A. Čaušević

Gareth Bale je u svojim prvim povratničkim golom osigurao Tottenhamu osvajanje tri boda protiv Brightona. 

Bale je ušao s klupe, zabio glavom na asistenciju Reguilona, još jednog igrača Reala kojeg je otpisao Zinedine Zidane.

Prilikom proslave gola Velšanin je koristio španski jezik i mnogi su to protumačili kao provociranje Real Madrida i Zidanea.

"Vamoos" (što bi u prevodu sa španskog na bosanski jezik značilo "idemo" op.a.) galamio je Bale dok su mu u zagrljaj trčali ostali igrači Tottenhama.

[twitter]https://twitter.com/RealMoBash/status/1323038405371006978[/twitter]

Inače, poslije utakmice sol na vatru je dodao i Jose Mourinho koji je također odlučio da "bocne" Kraljevski klub gdje je radio prije desetak godina.

"Kada budem imao pet slobodnih minuta ući ću na interenet te pogledati šta madridski mediji pišu u Baleu", slavodobitno je ispalio portugalski stručnjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sajaga
Sigurno nema veze sto mu je Reguilón prilazio, koji je iz Madrida, a pitanje je kako covjek prica Eng, dok Bale zna barem Vamos
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi