BBC srušio prokletstvo nakon skoro dvije godine

Odličan vikend za njih

BBC srušio prokletstvo nakon skoro dvije godine

E. Čaušević

Real Madrid je do prije nekoliko godina imao ubitačan napad koji su činili Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema.

Oni su s kraljevskim klubom osvojili sve što se moglo osvojiti, ali prije dvije godine počeli su se raspadati jer je prvi otišao CR. Nakon njega otišao je i Bale koji se ovog ljeta pridružio Tottenhamu.

Benzema je jedini koji i danas nosi dres Real Madrida i sada je prva zvijezda ovog kluba. BBC trio se odavno nije spomenuo, ali danas je ponovo došao u centar pažnje.

Naime, prvi put nakon 27. januara 2019. godine desilo se da ovi igrači zabio golove istog vikenda. Iako igraju za različite klubove skoro dvije godine se čekalo da Ronaldo, Bale i Benzema zabiju golove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je to jučer uradio protiv Huesce, dok je Ronaldo danas postigao dva gola Speziji. Ipak, Bale je glavna tema jer je uspio svojim golom donijeti tri boda Tottenhamu i za njega je ovog prvi gol nakon nekoliko mjeseci.

BBC je tako uspio da skine "prokletstvo" koji ih je pratilo skoro dvije godine, a sve je počelo odlaskom Ronalda iz Reala u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi