Bale nije skidao osmijeh s lica nakon meča: Ovo je baš olakšanje za mene

Konačno postigao pogodak

Bale nije skidao osmijeh s lica nakon meča: Ovo je baš olakšanje za mene

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama pobijedili su večeras na svom terenu Brighton sa 2:1, a junak meča bio je Gareth Bale.

Bale je na teren ušao sredinom drugog poluvremena i u 73. minuti postigao je sjajan gol glavom za 2:1 i nova tri boda Tottenhama.

Za Velšanina je ovo itekako važan trenutak jer je konačno zabio pogodak nakon što je njegova suša trajala mjesecima još od Real Madrida.

"Ovo je olakšanje za mene i veoma sam sretan zbog gola. No, još veće zadovoljstvo je što sam ekipi donio tri boda. Nevjerovatan osjećaj i volio bih da su navijači bili tu jer nam baš fale. Osjećam se dobro iako nisam još potpuno spreman, ali strpljiv sam i znam da moram maksimalno raditi jer je prošlo dugo otkako nisam bio u punom pogonu i ritmu", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi