Garetha Balea kao da je neko prokleo od dolaska u Real Madrid

Po 18. put zbog povrede van terena

Garetha Balea kao da je neko prokleo od dolaska u Real Madrid

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su uz dosta muke sa 1:0 na domaćem terenu pobijedili Rayo Vallecano u meču 16. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je nakon šokantnog poraza na Bernabeu od CSKA (0:3) jučer uspio da pobijedi Rayo Vallecano, ali igrom nisu oduševili navijače. Jasno je da se Kraljevi nalaze u krizi ove sezone i da jednostavno ne igraju kao u prethodnim.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda očekivalo se da će Gareth Bale preuzeti njegovu lidersku ulogu, no to se još uvijek nije desilo. Velšanin je u Real Madrid stigao na ljeto 2013. godine i nikako da spoji barem 15 utakmica zaredom bez povrede.

Nevjerovatno zvuči da se Bale od dolaska u Real Madrid povrijedio čak 18 puta, te da je propustio više od 60 utakmica ovog kluba. Bale nije igrao ni jučer zbog povrede članka desne noge, te nije poznato koliko će biti van terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi