Gascoigne: Uložio sam novac prije početka sezone

Legendarni fudbaler se nije kladio na Leicester

Gascoigne: Uložio sam novac prije početka sezone

Endin Čaušević

Ove sezone imali smo priliku čuti mnoge kladioničarske vijesti vezane za englesku Premier ligu.

Naravno, hit je ekipa Leicestera za koju niko nije očekivao da će konkurisati za osvajanje titule prvaka Engleske. Ipak, bilo je i onih koji su bili dovoljno "ludi" da ulože novac u Leicester, a sada bi im se to moglo dobro isplatiti.

Legendarni Paul Gascoigne izjavio je da je on skoro pola svoga života proveo u kladionicama, ali da nije ni sanjao da bi Leicester mogao da konkuriše za titulu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ja ću biti iskren i reći da sam uložio 50 funti da će titulu ove sezone osvojiti Arsenal. Da sam ulagao na Leicester onda bi to sigurno bilo da će ispasti iz lige. Oni su nevjerovatni, kada vidite koliko manje para su potrošili u odnosu na ostale, a kako igraju... Pa to je nevjerovatno", rekao je Gascoigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi