Gasperini je večeras baš ponizio Gomeza

Nema ga ni na klupi

Gasperini je večeras baš ponizio Gomeza

Endin Čaušević

Fudbaleri Atalante večeras igraju na svom terenu protiv Rome meč 13. kola Serije A.

Atalanta je u prošlom kolu remizirala protiv Juventusa, dok je Roma uspjela da pobijedi Bolognu. Sigurno je danas očekuje dosta uzbuđenja jer ovi timovi gaje napadački fudbal.

No, domaći će i večeras biti oslabljeni neigranjem Papua Gomeza koji je u svađi s trenerom Gian Pierom Gasperinijem, te je izgubio status prvotimca.

Iako je protiv Juventusa igrao skoro cijelo drugo poluvrijeme jasno je da se odnos između njih nije popravio i kako stvari stoje Gomez će gotovo sigurno u januaru napustiti Atalantu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi dokaz za to stigao je prije nekoliko trenutaka kada je Gasperini objavio sastav za Romu, a Gomeza nema čak ni na klupi.

Top Komentari

rabodimis
Bas ga je ponizio.. Je*o gazdu kluba, je*o navijace, sponzore.. Njih dvojica su veci od svega.. Po samar i jednom i drugom, sta se prave budale i sebe nesto isticu u prvi plan.. Ovi ko da su iz BiH-a pa sami sebi podapinju, nemaju pametnijeg posla..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi