Gasperini sretan i tužan u isto vrijeme: Remi je dobar, ali...
Atalanta je vodila protiv Juventusa i imala igrača više, ali nije uspjela doći do tri boda.

Treneru Atalante pomiješane emocije

Gasperini sretan i tužan u isto vrijeme: Remi je dobar, ali...

Trener Atalante Gian Piero Gasperini razočaran je napustio susret protiv Juventusa jer je njegova ekipa bila vrlo blizu pobjede, ali je na kraju došla samo do boda.

Podsjetimo, Atalanta je na susretu 18. kola Serije A vodila protiv Juventusa 2:1 do pred kraj i imala igrača više, ali Ronaldo je tada izjednačio rezultat i donio bod svom timu.

Jasno je da ni jedan bod nije loš za domaće na ovom meču obzirom da je Juve imao niz od deset pobjeda, ali Gasperini će očito dugo žaliti za pobjedom.

"Bilo je teško jer smo autogolom počeli meč i nije bilo lako da se psihički vratimo. Morali smo rizikovati i ostavljali smo dosta otvorenog prostora. U većem dijelu susreta smo dominirali i to protiv tako klvalitetnog rivala. Remi ostaje odličan rezultat, čak i pod ovim uslovima, ali smo razočarani jer smo bili vrlo blizu pobjede", poručio je Gasperini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegova Atalanta se sada nalazi na 8. poziciji Serije A sa 25 osvojenih bodova nakon 18 kola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi